вівторок, 25 серпня 2020 р.

Сергій Саєнко - онлайн читання

 Сергій Саєнко - прозаїк, поет та перекладач народився в місті Кагарлик Київської області. Має вищу філологічну та юридичну освіту. Людина з великим життєвим досвідом педагога, правоохоронця та ліквідатора аварії на ЧАЕС І категорії. Член Національної спілки письменників України.

У надрукованому доробку письменника — роман «Ловець вітру», виданий російською та українською мовами, оповідання «Юлька», «Конверсія», «Доказ», «Дощ» (трьома мовами), містична поема «Два Тараси» та унікальна двомовна збірка поезій «Віддзеркалення».

Сергій Саєнко є переможцем та лауреатом численних міжнародних та всеукраїнських літературно-поетичних конкурсів та фестивалів, має свій неповторний оригінальний творчий почерк.

У 2018 року за роман «Ловець вітру» нагороджений Київською обласною літературною премією імені Григорія Косинки, заснованою для відзначення кращих здобутків поетів, прозаїків, драматургів, авторів книг художньої публіцистики.

До вашої уваги читаємо уривок з поеми ,,Два Тараси''. Книга є фонді нашої бібліотеки і замовити її можна за попереднім запитом по телефону: (044) 275-95-76.

https://studio.youtube.com/channel/UCxDWMTGSqe17FR4lc8qodKw/videos/upload?filter=%5B%5D&sort=%7B"columnType"%3A"date"%2C"sortOrder"%3A"DESCENDING"%7D

Немає коментарів:

Дописати коментар