вівторок, 14 квітня 2020 р.

Людина талант!

Знайомтесь - Нікітін Микола Григорович – людина талант! Архітектор за фахом, учасник фолькльорно-етнографічного гурту ,,Різнобарв'я талантів України'', працює в таких напрямках як різьба по дереву, чеканка по металу, коренепластика, плетіння макраме, створює об’ємні картини із паперу та жіночі прикраси з натуральної шкіри. На пленері, як художник, пише картини (акварель). 
     Все своє життя Микола Григорович займається колекціюванням. Він захоплювався нумізматикою, збирав предмети зброї кам’яного, бронзового та залізного віку. Пізніше захоплювався палеонтологією скам’янілого тваринного світу, що нараховує сотню мільйонів років. Цікаво, що більшість своєї колекції він знаходить в своїх експедиційних «вилазках» в Україні. Як художник, він застосовує свої здібності, реконструюючи зовнішній вигляд доісторичних тварин. 
 Брав участь у конкурсі «Хор мира» в м. Кардіф (Англія), де на Олімпійському стадіоні було зібрано десять тисяч чоловічих голосів з усього світу. Було виконано 18 творів світової класики на мові оригіналу. Ця подія була зареєстрована в 1993 році в книзі Гіннеса. 
     Більше десяти років  захоплюється різьбою та вишивкою по яєчній шкарлупі, де досяг високої майстерності, працюючи з таким крихким матеріалом. 










Немає коментарів:

Дописати коментар