вівторок, 21 квітня 2020 р.

Кінофестивалі

Шановні друзі! Багато митців, щоб залишатися на зв'язку з нами, переходять в режим онлайн показів. Щоб перебування вдома було ще більш приємнішим та цікавим запрошуємо вас на онлайн покази кінофестивалів.

В програміhttps://www.facebook.com/DocudaysUA/?__tn__=K-R&eid=ARBO8CmLnYhU_FZt_6DfHPOBtkTqgxiEdpdBBXtE_lbCHvlmBmrYCdDG6FTSScauvhsXOxUUmilLkWWF&fref=mentions&__xts__[0]=68.ARBgzCepG6zZCMPJFDyQmosTs4JXXs-hsqCkQi4lnIiNR6Ma9gwS5tPx_gWrca-LYx2aYb9kJ5N1bsWakawxYSY3Hp10i4WTrRMfcyWPbpe6JvNx7WtFQjJO3YASsmOi6I1TiG4-jn4LjbpLyFbU7Tv70oCjH3HdYzE-C2PoESsX3aMAEd9dHk36od06cbdLsGaoxcRwr21hRrv8FfCNsUU9n-q-HStbriYU2JZkQDJ7ZlKLpzh8n3UuXv5G3EqpxJbQnLKSZLxHc9FGrxYwfg_HKrIt87igpWN4oN7KiUKWUwpa14gJ6u3Pv-TQjy2uXfPDqma_gZH0KJCfJsTIYI_TTadt
 Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA  передбачаються:
 Публічні онлайн-трансляції на сайті docudays.ua правозахисних дискусій програми RIGHTS NOW!, лекцій та зустрічей DOCU/КЛАС.
 Віртуальний кінотеатр DOCU/SPACE, де можна буде переглянути понад 50 фестивальних стрічок з конкурсних та позаконкурсних програм.
 Ексклюзивні онлайн-події для власників (-ць) індустрійних акредитацій DOCU/ПРО.
Всі покази відбуватимуться з 24 квітня до 3 травня безкоштовно. За можливості, можна зробити благодійний внесок на сайті фестивалю.
В програмі  Онлайн-фестивалю європейського кіно пропонує ться 8 хітів із відеокоментарями українських критиків. Дивіться безкоштовно з 21 по 27 квітня: https://eurofest.org.ua/…. Подію організовано за підтримки European Union in Ukraine.
Кінофестиваль Tribeca –  який проходить у Нью-Йорку, США. З 15 по 26 квітня відбудеться кінопоказ та нагородження призів онлайн. Також буде представлено кращі короткометражні фільми від режисерів-випускників Tribeca Film Festival. Щодня буде доступно до перегляду один короткометражний фільм.
Міжнародний фестиваль фільмів про права людини пройшов у Женеві. В умовах поширення коронавіруса дебати і покази фільмів транслювали на онлайн-платформі. У віддаленому форматі працювало і журі, яке за підсумками перегляду конкурсних робіт представило список лауреатів.

Бажаємо гарного перегляду та приємних вражень

Немає коментарів:

Дописати коментар