суботу, 18 липня 2020 р.

Міжнародний благодійний дитячий проект ,,Вишиті мрії П та друзів''

Запрошуємо на віртуальну презентацію художньої виставки вишивки та бісеру Міжнародного благодійного дитячого проекту ,,Вишиті мрії П та друзів'' (частина 1).

Міжнародний благодійний дитячий проект ,,Вишиті мрії П та друзів'' допомагає дітям, які постраждали від війни на сході України, і дітям, які опинилися у важких життєвих обставинах, навчитися заробляти кошти на творчі потреби, а не просити їх у благодійників.. Робота з розвитку екологічного та підприємницької освіти серед дітей та молоді з Донецька і Луганщини. В рамках проекту діти шиють і вишивають (в школах або арт просторах) творчі вироби: сумки, закладки, рушники та інші прикраси.

Мета проекту: підтримка та підтримка гармонійного розвитку дітей та молоді, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Завдання проекту:

- соціальна адаптація дітей ВПЛ;

- вивчення української мови, звичаїв і традицій;

- підтримка творчого розвитку дітей шляхом поєднання лекцій з історії мистецтва та вишивки по тканині;

- навчання дітей праці та основам підприємництва;

- орієнтація дітей на сучасному ринку товарів та послуг;

Проект почав активно працювати з травня 2015 року та охопив: Краматорськ, Костянтинівку, Дружківку, Красногорівку, Золоте та Сіверськ. У проекті взяли участь 277 дітей у віці від 4 до 16 років, в даний час активно працюють 60 дітей. Виставки-ярмарки пройшли у Верховній Раді України, Хорватії, Словаччини, Львові, Києві. Дитячі творчі роботи відвідали Сполучені Штати Америки, Францію, Польщу, Грузію, Норвегію, Чехію, Канаду ...
https://studio.youtube.com/channel/UCxDWMTGSqe17FR4lc8qodKw/videos/upload?filter=%5B%5D&sort=%7B"columnType"%3A"date"%2C"sortOrder"%3A"DESCENDING"%7D


Немає коментарів:

Дописати коментар