понеділок, 20 листопада 2023 р.

"Кохання загартоване війною"

 16 листопада, наша бібліотека перетворилася на сцену, де розквітала творчість і патріотизм. Презентували книгу "Кохання загартоване війною" та фотовиставку "Стежками до миру - дорогою війни" підполковника капеланської служби Центрального територіального управління Національної гвардії України Андрія Карпенко.

Усім присутнім випала неймовірна можливість зануритися у світ віршів, написаних за час служби на варті нашої країни. Побратими, учасники АТО/ООС, представники головного управління Національної гвардії України, а також наші вірні читачі, що стали шанувальниками творчості Андрія Миколайовича вже з першої зустрічі минулого року, об'єдналися в захопленому враженні.

Гостям вечора випала честь вітати і вшановувати таких гостей, як Галина Яблонська - народна артистка України, Світлана Садовенко - заслужений діяч мистецтв Украни, професор, Голова Міжнародного проекту-конкурсу ,,Тарас Шевченко єднає народи'', Сергій Юрченко - заслужений артист України, співак, композитор, соліст ансамблю Збройних Сил, який пише музику на вірші Андрія Карпенко, художник, ветеран АТО, учасник російсько-української війни - Володимир Падун, художник, автор проекту ''Антидот'' та ілюстратор книжки "Кохання загартоване війною" спільно з Людмилою Роздобудько-Падун - українська художниця і скульптор. Їх присутність надала заходу особливого мистецького витончення.

Таким чином, наша бібліотека продовжує бути не лише територією знань, але і місцем, де об'єднуються серця відданої громади. Дякуємо всім, хто долучився до цього заходу та поділився неперевершеним досвідом та теплом слова. Нехай мистецтво і патріотизм завжди будуть нашою відповіддю на виклики часу!

Фотовиставка ,,"Стежками до миру - дорогою війни" - чекатиме на глядачів до кінця грудня.

Вхід вільний.











































Немає коментарів:

Дописати коментар