четвер, 23 листопада 2023 р.

 Українська діджиталізація державних послуг дуже допомагає людям розв’язувати свої проблеми, зокрема ті, що пов’язані зі здоров’ям. Для того, щоб записатись на прийом до лікаря, вже давно не потрібно стояти в чергах до реєстратури чи телефонувати до медичного центру.  Життя в сучасному світі передбачає багато взаємодії через Інтернет, соцмережі та комп'ютер загалом. Тому кожній людині потрібно мати базові знання, які допоможуть швидко шукати потрібну інформацію та налагоджувати комунікацію. Дуже важливою є необхідність постійно вдосконалювати свої навички, незважаючи на вік та досвід. І коли виникає потреба звернутись до лікаря, перше запитання, яке виникає: “Як записатися онлайн?’’ Саме ці питання вирішує електронний запис на прийом. Із впевненістю можна стверджувати, що такий сервіс заощаджує час, нерви, витрати на пересування до медичного закладу і у зворотному напрямку; разом з тим зникає необхідність отримання талонів на прийом до лікаря 

В рамках проєкту ‘’Дія.Цифрова освіта ‘’ наша бібліотека проводить безкоштовні комп’ютерні навчання, з увагою та без перевантаження зайвою інформацією, враховується індивідуальний підхід та актуальні запити користувачів бібліотеки. 

Найбільш популярними заняття серед людей старшого віку, які бажають йти в ногу з часом і користуватися всіма перевагами сучасних технологій.






Немає коментарів:

Дописати коментар