вівторок, 7 листопада 2023 р.

,,Живопис мого життя''.

 Шановні друзі! 

Запрошуємо на художню виставку  клубу образотворчого мистецтва  міського об'єднання художників-аматорів ,,Творчість'' - ,,Живопис мого життя''.

У всі часи поряд з професійними митцями образотворчого мистецтва працювали аматори. Велика маса людей закохана в малювання, вишивку, скульптуру та декоративно-прикладне мистецтво. Цьому заняттю вони присвячують свій вільний час від основної роботи, вихідні, відпустки, свята...

Історія київського об'єднання ,,Творчість'' сягає у далекі 90-ті роки, де разом із самодіяльною творчістю творили і живописці.  Утім, на сьогодні залишилося два відділення - клуб живопису і клуб декоративно-прикладного мистецтва. Ці два напрямки працюють окремо один від одного. У клубі живописців 15 художників, із них 5 представили свою творчість у бібліотеці. Голова клубу образотворчого мистецтва Василий Тарасюк. З великим задоволенням йому вручено подяку від імені ЦБС Солом'янського району за нагоди ювілею та вагомий особистий внесок у співпрацю з  бібліотекою. 

За 37 років! творчої співпраці, в нашій бібліотеці було  проведено безліч колективних та персональних виставок художників клубу ,,Творчість''. Всі виставки були наповненні прекрасними, високопрофесійними роботами художників-аматорів, які завжди знаходять схвальні відгуки серед відвідувачів нашої бібліотеки. Не стала вийнятком і ця виставка - картини зачаровують! 

Виставка триває до кінця листопада.

Вхід вільний.











Немає коментарів:

Дописати коментар