середу, 3 травня 2023 р.

Відкриття виставки "Занурення у ВсеСвіт"

 Справжнє свято краси та мистецтва на відкритті виставки "Занурення у ВсеСвіт" тандему художниці та фотохудожниці, які працюють у стилі імпресіонізму - Олена Хохрякової та Ірина Бекетової

Обидві майстрині бачать саме Світло основним джерелом свого натхнення та фокусуються на нескінченності його глибини у навколишній природі та житті.

Олена пише картини більше 15 років і малюючи з натури, намагається поділитися своїми осяяннями в тому, як світло може створювати невловимі відчуття щастя в здавалося б простих натюрмортах і картинах природи, як у маленькому відблиску світла на стовбурі дерева може відбитися велич Творця. У листопаді 2022 року отримала 1 місце на престижному міжнародному конкурсі талантів Golden Time Talent, в якому брало участь більше 500 номінантів. 

Ірина за допомогою фотомакрозйомки заглиблює глядача у світ квітів та показує деталі непомітні оку при щоденному погляді. Здивований глядач починає помічати янголів та прибульців, давні та сучасні сюжети, які проглядають крізь пелюстки кульбаб та півоній. Кожна з робіт експозиції має закодоване послання до глядача, яке можна прочитати навівши камеру смартфона на QR-код, розташований поряд та зазирнути у майбутнє. 

Поважні гості виставки Сергей Комиссаров - заслужений журналіст України,  Andrei Kulagin - курівник художньої студії ,,Гармонія'' КПІ ім. І Сікорського, кавалер Золотої медалі Ватикана, Микола Череп - фотохудожник, засновник етно-комплексу ,,Соколиний хутір'', Андрій Серебряков -  український художник, продовжувач класичного живописного напряму, автор творів історичного та батального жанрів, член Національної спілки художників України - дали високу оцінку роботам, а художниця Олена закликає: "Бережіть своє внутрішнє світло і здатність бачити прекрасне у повсякденному".

Бачити світло назовні, випромінювати своє та надихати світлом тих, хто намагається у нелегкі часи боротьби з темним ворогом залишитися живим, – це головна мета цієї виставки.

Запрошуємо і вас долучитись до прекрасного та завітати до галереї нашої бібліотеки.

Виставка триває до 5 червня. Вхід вільний.


























Немає коментарів:

Дописати коментар