четвер, 22 липня 2021 р.

Книжкові новинки!

 Пляж – одне з найпрекрасніших місць та найбільш корисних місць для відпочинку в поєднанні з читанням книг. Читання робить розумнішим, зміцнює пам’ять, допомагає в спілкуванні, відкриває світ, вчить взаєминам, знижує стрес, зміцнює сон.  До вашої уваги книги для читання та відпочинку.

📚Нова книжка української новелістки Галини Тарасюк «Короткий танець на Віденським балу». Авторка стверджує, що життя все-таки прекрасне, пропонує подивитися на світ та самого себе крізь призму гумору та іронії.

📚«Соло для Соломії» майстра художнього слова сучасності Володимира Лиса захоплює читача цілою історією неповторної жінки – від початку і до кінця. Знаючи історію цілого людського життя, можна зрозуміти, чому і як вона чинить. Її біографія невіддільна від біографії близьких для неї людей – це історія тривалих близьких стосунків.

📚 Гоукс Джон – таємничий автор, однак загадковість додає популярності авторові та його антиутопічному твору «Мандрівник». Опубліковано 2006 року видавництвом Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля» в рамках проєкту «Світові бестселери — українською».

📚Книга популярного сучасного французького письменника Гійома Мюссо «Поклик янгола» – щастя приходить до тих, хто його чекає. Чоловік і жінка випадково зустрілись в аеропорту Нью-Йорка та переплутали мобільні телефони. Прочитане в телефонах змусило їх терміново взяти квитки на літак та зробити крок назустріч один одному.

📚Роман «Співдружність» (2016), американської письменниці Енн Пачетт належить до десяти найкращих книжок року за версією The Washington Post. Книга про шлях справжньої родинної співдружності, який сплів життя двох поколінь в одне ціле.

📚«Щоденник Бріджит Джонс» британської письменниці Гелени Філдін вподобали читачі з усього світу. Авторка дотепно розповідає про сучасну жінку, пошук себе, кар’єру, стосунки.

📚Для шанувальників гостросюжетного трилера – «Сад метеликів» Дота Гатчисона. Молоді жінки, шкіра, яких вкрита татуюваннями метеликів, живуть в прекрасному Саду неподалік затишного маєтку. Їх утримує Садівник, який ладен на все, щоб утримати красу в полоні.

📚Книга «Де ти поділась, Бернадетт?» американської письменниці Марії Семпл про креативну дівчинку, надзвичайно розумну для своїх 15 років. ЇЇ мама – ексцентрична жінка, яка зникає. Бі ні перед чим не зупиняється та шукає маму…

📚«Де їсть і з ким спить Фреймут» О. Фреймут – мандрівник Західною Україною. Ця книга більше, ніж щоденникові нотатки Фреймут під час подорожі Західною Україною. Розповіді про несподівані візії міської культури, готелів, ресторанів, кав’ярень. Не без іронії передає ментальний колорит мешканців і міст, і сіл. Книга ілюстрована художніми фотографіями та малюнками.

Приємного читання!

https://www.youtube.com/channel/UCxDWMTGSqe17FR4lc8qodKw



Немає коментарів:

Дописати коментар