пʼятниця, 18 жовтня 2024 р.

,,Мистецтво як зцілення у часи війни''

 По особливому тепло відбулося офіційне відкриття виставки робіт, наших партнерів по співпраці, представників Всеукраїнської громадської організації ,,Арт-терапевтична асоціація'' - ,,Мистецтво як зцілення у часи війни'' (куратор - Людмила Галіцина - психолог, арт-терапевт. Членкиня правління Всеукраїнської арт-терапевтичної асоціації. Відмінник освіти України, випускник Open World (США), лауреат літературної премії Гр. Чупринки. Фахівець у галузі психосоматики. Володіє методиками: ізотерапії, казкотерапії, глинотерапії, фелттерапія, піскова терапія, лялькотерапія).

В експозиції представлені роботи представників ВГО з різних міст України та в різних стилів та жанрів: живопис, графіка, писанкарство, декоративно-вжиткове митецтво. Роботи учасників виставки вийшли за межі власних стін, мисткині готові ділитись з іншими порухами своєї душі. Мистецтво стало тією внутрішньою тишею, спокоєм, яким арттерапевкині діляться з іншими. І не лише у своїй професійній діяльності, а відтепер  - і своїми мистецькими творами. 

У представлених роботах можна відчути контрасти між тінню і світлом, побачити та відчути крила, легкість пір’їнок, відчути ходу ангелів, силу мандал, закохатись у неймовірні кольори писанок , чорно-білу графіку, дитинну яскравість діамантової мозаїки, різнобарвні жіночі сумочки та багато іншого. 

Запрошуємо всіх охочих відвідати виставку, насолодитись моментами тиші та спокою і залишити свій відгук, який потім прикріплюється до дерева відгуків – як прототип дерева роду. 

Виставка триває до 31 листопада. 

Вхід вільний.




























Немає коментарів:

Дописати коментар