вівторок, 13 грудня 2022 р.

Пісня - душа українського народу!

Українська пісня для українського народу є невід’ємною частиною буття. Чи то посівна, чи то жнива, чи то народження дитини, чи то утрата рідного, на всі свята і під час війни. Українці оспівували все, що було на серці, у піснях виливаючи душу, свою надію, віру, любов. 

Жити в Україні і не знати народних пісень просто не можна. Українці — це саме та нація, яка зростала на своїх піснях, яка вкладала в їх слова усі переживання, душевні потрясіння, все те, що не могла просто забути. І правильно кажуть, що українська пісня — це бездонна душа українського народу, це його мова.

Українська пісня шириться і за межі України. До нас на гостину завітали переможці трьох Міжнародних конкурсів! Мали велику насолоду познайомитись з творчістю та вручити нагороди:

🏆 Учаснику Міжнародного проекту-конкурсу ,,Тарас Шевченко єднає народи'' - Заріна Гричишкіна (диплом І ступеня) - вірш ,,Думка'' англійською мовою. 

🏆 Антоніна Галушка - диплом І ступеня, в номінації вокал - Міжнародний конкурс Марафон талантів 2022 (м. Відень).

🏆 Дует Антоніна Галушко і Неля Гричишкіна - диплом І ступеня пісня ,,Вишиванка'' Міжнародний конкурс Golden autumn Fest 2022 (Франція).

🏆 Вокальний ансамбль ,,Вербиченька'' - диплом І ступеня  пісня «Ой Палала ніч». Міжнародний конкурс Golden autumn Fest 2022 (Франція).

Бажаємо нашим гостям успіху, здійснення творчих мрій та миру нам всім!







Немає коментарів:

Дописати коментар