четвер, 13 квітня 2023 р.

Нові надходження нашої бібліотеки!

 Дякуємо Ірина Власенко за такий чудовий, безцінний дарунок.

Книги з серії "Мистецькі біографії".

📖 "Квітка" - Квітка Цісик... маленька, тендітна, завжди усміхнена. Голос цієї співачки не можна забути - він має містичну силу, заворожує і лікує...Але в неї була одна мрія, щоб українські пісні звучали по всьому світі.

📖"Симон" - Симон - так називали його друзі в дитинстві. Згодом такий псевдо стоятиме критичними статтями й фейлетонами журналіста Василя Симоненко. Він не боявся говорити правду, тому і не був зручним, але слово правди знищити неможливо. 

📖 "Саша" - Коли згадують про Олександру Куліш, яка писала під псевдонімом Ганна Барвінок, то переважно як дружину Пантелеймона Куліша. Але за цим фактом несправедливо зникає особистість та творчість письменниці. Так хто ж таки був першою українською письменницею Ганна Барвінок чи Марко Вовчок, якою в той час захоплювався Пантелеймон Куліш. 

📖"Утікач Тодось" - Тодось Осмачка - український поет, прозаїк, який не залицявся до влади. Тодось боровся до кінця, не знаючи чи стане світ кращим. Довго не знали і читачі в Україні, яким адресовано були його одкровення. 

#нові_книги



Немає коментарів:

Дописати коментар