четвер, 20 листопада 2014 р.

,,З них почалася нова Україна"

           Душевність, тепло та вдячність випромінювали присутні на вечорі, який відбувся у нашій бібліотеці. Назви художньої виставки ,,З них почалася нова Україна" художника Андрія Кулагіна та благодійного проекту ,,Непереможні" - стали тою складовою, яка так потрібна нам усім сьогодні у досягненні миру та спокою. Довготривалими оплесками вітали учасників АТО з батальйону ,,Миротворець" які зовсім недавно повернулися додому, а їхні слова зі сльозами на очах слухали та пропускали крізь серце всі присутні. Хлопці не втрачають оптимізму та почуття гумору і готові в будь який момент повернутися на захист нашої України. Чудовий виступ Вячеслава Купрієнко, який також бачив війну та прекрасної поетеси Тетяни Яровициної запам"ятається всім неймовірною емоціональністю і відданістю своїй благородній справі. 
      ,,Ми всі можемо допомогти, тим хто в АТО, хто в госпіталях - найменше, що ми можемо зробити це помолитись, просто помолившись..." - так сказав Андрій Кулагін, який також був на майдані, у АТО, а на сьогодні активно допомагає пораненим в госпіталях. З словами подяки та підтримки, листами та малюнками завітав вчитель 279 школи м.Києва Володимир Григорович, і передав військовим цілий пакет дитячих робіт. 
Всі присутні від студентської молоді, курсантів НАВС, читачів, гостей та друзів бібліотеки побажали мирного неба та скорішого здійснення мрії всіх українців - закінчення війни. 
Не будемо байдужі, та всі разом підтримаємо тих, хто зараз захищає нас. Слава Україні!

                                         















Немає коментарів:

Дописати коментар