середа, 5 червня 2024 р.

,,Українські сюжети'' Марини Пархоменко

 В мистецькій галереї нашої бібліотеки відбулося відкриття художньої виставки  ,,Українські сюжети'' Марини Пархоменко - художниці, художниці-постановниці, дизайнера. Марина пише в стилі: абстракціонізму, експресіонізму, реалізму. Учасник багатьох колективних та персональних виставок в Україні та за кордоном. Картини знаходяться у приватних колекціях: Франції, Латвії, України, Польщі, Німеччини. З 2023 року є членкиня журі Міжнародного проєкту-конкурсу "Тарас Шевченко єднає народи". У 2023 році мала співпрацю з польською поетесою - Анною Урбанік, розробила ілюстрації до її книжки «Światłocienie». Розписує зброю для ЗСУ.

Запрошуємо у яскравий художній світ сучасного українського мистецтва, подивитись на світ очима молодої талановитої мисткині.  Мистецтво не визнає кордонів, а його мова зрозуміла всім народам, оскільки походить від єдиного джерела — людської душі. 

Доброзичливість, позитив, поєднання красивого та талановитого - все це поєднує в собі художня виставка ,,Українські сюжети'' Марини Пархоменко. 

Вхід вільний.















Немає коментарів:

Дописати коментар