вівторок, 23 березня 2021 р.

Кіноклуб ,,Kartonni vikna" запрошує!

 Кіноклуб ,,Kartonni vikna" запрошує!

23 березня 1965 року у Києві в родині кінорежисера В. Т. Денисенка і кіноактриси Н. М. Наум народився Тарас Денисенко - актор, сценарист, кіноактор, режисер. Був членом Національної спілки кінематографістів України та Заслуженим артистом України. Викладав майстер-курси дикторів та ведучих програм телебачення у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого.

З 2014 року тривають зйомки «Поміж кадрами» — повнометражного документального фільму про історію дорослішання та пошуку себе, розкриту крізь призму особливих стосунків між Тарасом Денисенком та кількома поколіннями студентів його майстерні у Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Фільм підтримує Український культурний фонд, реліз запланований на листопад 2019 року.

Помер 7 листопада 2017 року у Києві після важкої хвороби.

___________________________________________________________________

«Гори димлять» — історичний 2-х серійний мінісеріл режисера Бориса Небієрідзе 1989 року. Сюжет серіалу заснований на україномовному перекладі Степана Трофимука однойменної повісті Ярослава Галана. Західна Україна 1920-их років у часи окупоції цієї частини України Польщею. Місцевий латрига вже одружений з красунею Марічкою, але несподівано закохується в молоду дружину коменданта — Ольгу. Коханці поступово розуміють, що не можуть один без одного й вирішують втекти, але від Марії про їх стосунки дізнається комендант…

https://www.youtube.com/watch?v=zJO3lJ1l_4A



Немає коментарів:

Дописати коментар