середу, 7 лютого 2024 р.

,,Творчість як ліки'' - Світлани Кульчицької

 Шановні друзі! Запрошуємо!

11 лютого о 16:00 год. відбудеться відкриття художньої виставки ,,Творчість як ліки'' Світлани Кульчицької - художник-дизайнер, художник-мультиплікатор, бакалавр теології, режисер кіно та телебачення. Працює над новим напрямком у кіно (Україна-Швейцарія).


,,,...Багато для кого робити самому якісь творчі речі, це найкращий спосіб керувати своїми емоціями, змінювати їх. Буває такий стан, в якому не хочеться нікого бачити, чи з кимось розмовляти, і в край важливо цим станом керувати, потрібно вміти змінювати його, генерувати ті відчуття, які потрібні. Ми можемо робити це різними шляхами. Через виставку я ділюся тим, який допомагає мені.

*

Мені допомагає творчість. І Дуже хочеться надихнути тих, то не пробував займатися творчість через різні перепони: колись не вийшло, у інших краще, якось незручно, що люди скажуть, немає часу. Не важливо що Вас зупиняє, але, як що є бажання займатися творчістю виникає, то потрібно це робити. В цій діяльності може бути досяжний вплив на свій емоційний стан. Навіть стихійно малювати кульковою ручкою в зошиті може виявитися терапевтичним. А наносити фарбу на папір, або полотно, це взагалі може мати несподівано гарний результат'' - Світлана Кульчицька.

В програмі заходу заплановано відкриття виставки, перегляд презентаційного фільму та виступи відомих людей в галузі кіно сучасної України.

Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар