неділя, 22 вересня 2024 р.

XIV Львівський міжнародний бібліотечний форум

 XIV Львівський міжнародний бібліотечний форум на тему «Бібліотека: вічні цінності перед викликом змін». Бібліотечний форум є однією з найвагомішою подією в бібліотечному житті України. На якій відбуваються зустрічі керівників та провідних фахівців бібліотек, науковців, викладачів закладів вищої освіти, видавців, авторів, читачів, провайдерів інформаційних послуг, членів та партнерів ВГО «Українська бібліотечна асоціація».

Форум зосереджений на важливих питаннях, що стосуються місії бібліотек у захисті та популяризації вічних цінностей, а також у протистоянні сучасним викликам. Також відбувся Круглий стіл «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти», модераторами якого були Оксана Бруй, президентка ВГО «Українська бібліотечна асоціація», та Ярослава Сошинська, виконавча директорка ВГО «Українська бібліотечна асоціація». Під час круглого столу було обговорено перебіг і результати проєкту «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках ‒ Хабах цифрової освіти» у 2023 та 2024 рр.. 

Сам бібліотечний форум як культурна подія, стала знаковою для України, відзначається  надзвичайно потужною програмою із різними заходами з популяризації книги і читання, презентації нових видань, зустрічі з письменниками та поетами, дискусії, автограф-сесії, літературні читання.













Немає коментарів:

Дописати коментар