середа, 25 вересня 2024 р.

,,Творчість, як ліки - 2''.

 Шановні друзі!

29 вересня 11:00 год. - запрошуємо на презентацію документального фільму ,,Творчість, як ліки - 2''. Фільм частина проєкту «Творчість як ліки», який розпочався саме в нашій бібліотеці.

Під час презентації на вас чекає зустріч знайомство з режисером фільму Світланою Кульчицькою та одним з героїв фільму, нашим військовим, ветераном війни Володимиром Симанишиним, також його мамою (яка допомагала при створенні фільму) Надією Симанишин.

Головні герої фільму Олена Маляренко, Володимир Симанишин, Тетяна Вітязь розповіли про свій досвід в творчості і про її вплив на них. В кожного героя фільму відбувається відновлення від стресу війни. Письменниця Олена Маляренко втратила хату, чоловіка і на противагу руїні, яка панує над її рідним містом Херсоном, вона малює, робить прикраси, вишиває і відновлюється завдяки творчості. Наш воїн-ветиран війни – Володимир Симанишин, отримав складне поранення, в наслідок якого йому ампутували руки. Як би нелогічно це не звучало, але зараз він малює чудові картини, мріє таким чином реалізуватися в житті. Приймав участь у виставках картин і має першу особисту. Тетяна Вітязь: журналіст, яка за рік до повномасштабного вторгнення переїхала за кордон, але це не заважає їй дієво допомагати українцям і Україні. Для себе вона знаходить відновлення в надзвичайних аплікаціях із квітів, та каміння. Всі ці надихаючи приклади можуть допомогти глядачам отримати натхнення для свого відновлення через творчі дії, бо всім українцям потрібно знайти свій інструмент для відновлення, здоров’я і повноцінного життя.

Вхід вільний.

Приходьте підтримати та подякувати нашому захисникові!



Немає коментарів:

Дописати коментар