понеділок, 9 вересня 2024 р.

,,Відображення'' мисткині Ольги Галагуз

 8 вересня відбулося урочисте відкриття художньої виставки ,,Відображення''  мисткині Ольги Галагуз. Пані Оля - сучасна українська художниця, яка народилася у м. Житомир, згодом переїхала у Київ, Арт-терапевт, член міжнаціональної асоціації арт-терапії. Є учасником багатьох, понад 30, спільних художніх виставках в Україні і за кордоном. Має перемоги й нагороди в українських і міжнародних фестивалях. Деякі полотна зберігаються у приватних колекціях Англії, Німеччини, України, Франції, ОАЕ. Основний напрямок у творчості - живопис. Працює в олійній техніці, також розписує гільзи. Деякі з картин опубліковані у книзі-каталозі «Invicta» 2022 року та каталозі «Митці. 70 років творчості» - книжки знаходяться на виставці, де з ними і можна ознайомитись. Роботи авторки оспівують красу і велич рідної землі. Її картини наповнені потужною життєдайною енергією. Чудовим музичним подарунком для всіх присутніх став виступ Неповторної Ольги Розколотько - музикотерапевт, бандуристка, артистка, викладач. Автор вокальної терапевтичної методики зцілення глибинної пам’яті на рівні тіла « Сила в Голосі". 

Загальна атмосфера свята і майстер-клас з вокалу від Ольги Розколотько сприяли спільному виконанню деяких пісень, а картини на полотнах в нашому залі випромінювали сонце, красу, позитив і неодмінну віру в скоріше мирне майбутнє нашої країни. 

Виставка триває до 5 жовтня. 

Вхід вільний.
















вівторок, 3 вересня 2024 р.

Ольга Галагуз ,,Відображення''

 Шановні друзі!

8 вересня на 13:00 год запрошуємо на відкриття художньої виставки Ольги Галагуз ,,Відображення''.

Пані Ольга є учасником багатьох художніх виставок в Україні та за кордоном, має нагороди та перемоги в українських та міжнародних мистецьких фестивалях.

Арт-терапевт та членкиня міжнаціональної спілки арт-терапії. Деякі полотна зберігаються у приватних колекціях Англії, Німеччини, України, Франції, ОАЕ. Основний напрямок у творчості - живопис. Працює в олійній техніці. Деякі з картин опубліковані у книзі-каталозі «Invicta» 2022 року та каталозі «Митці. 70 років творчості». Роботи авторки оспівують красу і велич рідної землі. Її картини наповнені потужною життєдайною енергією.

Під час відкриття виставки на вас чекає:

💛 Знайомство з автором

💛 Концерт від Ольга Розколотько

💛 Фотосесія від Сидоренко Надія

💛Кава-брейк

💛Багато дружніх розмов

Вхід вільний.



1 вересня - День знань

 1 вересня в нашій бібліотеці - день насичений подіями! 

1 вересня - День знань, а бібліотека - місце де здобувають знання. 

Сьогодні ми вивчали значення мистецтва,  познайомили з новими книгами, вивчали та грали в настільну гру Діксіт (Dixit)- найвідоміша й найпопулярніша гра на асоціації, яка дозволяє нам зануритися в море уяви та фантазії. Головна фішка гри - величезні карти з ілюстраціями, справжніми витворами мистецтва.

З великою приємністю привітали нашого юного художника Марка Ломачевського і вручили подяку. 

Віримо, що перше вересня - це старт для нових досягнень та здобутків!









,,Пам’ять та шана без строку давності’’

 29 серпня – День пам’яті загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Цей День пам’яті держава започаткувала в 2019 році. Саме 29 серпня, бо з цією датою пов’язаний один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення – вихід українських воїнів з оточення під Іловайськом у 2014 році. Тоді російське керівництво порушило домовленості: українських військових розстріляли, коли вони колонами проходили тим, що мало бути «зеленим коридором». Їхній шлях пролягав через соняшникові поля. Тому традиційним символом пам’ятного дня 29 серпня став соняшник.

Наша бібліотека вшанувала пам'ять загиблих захисників годиною пам'яті ,,Пам’ять та шана без строку давності’’.