суботу, 30 березня 2024 р.

Вдосконалюємось та навчаємось образотворчій грамоті.

 

Змінювати своє життя в кращу сторону можна просто. Для цього важливо встати і зробити якусь маленьку, але важливу справу, яка підніме ваш настрій. Саморозвиток передбачає якісне поліпшення якої-небудь сторони життя, особистісне зростання. Сучасна наука стверджує, що заняття образотворчим мистецтвом не тільки природно для будь-якої людини, але і дуже корисно,

Декілька пунктів, що підтверджують користь уроків малювання:

🎨 Живопис покращує роботу головного мозку;

🎨Малювання ескізів допомагає зосередитися;

🎨Малювання долає смуток та тривогу;

Вже через 45 хвилин після початку роботи над картиною відбувається значне зниження рівня кортизолу — гормону стресу. Психологічний вплив різних видів творчості є настільки яскраво вираженим, що одержує все більше поширення в якості терапії. Малювання дає справжній відпочинок і розвантаження нашого неспокійного розуму, який в сучасних умовах часто перевантажений. Такі перемикання дозволяють продуктивно і з задоволенням працювати після малювання.

Зосередження на творчості дійсно допомагає забути про багато проблем. Якщо ви хочете відволіктися від сумних думок і переживань, то беріть в руки мольберт, фарби, олівці і крейду і приходьте в нашу бібліотеку - клуб образотворчого мистецтва ,,Аматор+'' продовжує свою роботу.





Немає коментарів:

Дописати коментар