неділю, 21 січня 2024 р.

Фотовиставка ,,Стежкою до миру дорогами війни''

 Шановні друзі!

Запрошуємо на нову фотовиставку ,,Стежкою до миру дорогами війни'' - підполковника Національної гвардії України Андрія Карпенко.

На виставці представлено 19 світлин, зроблені автором під час службово-бойових завдань у 2022-2023 р.р.

Лейтмотив виставки є дороги, які зафіксовані автором у різні пори року— зима, весна, літо та осінь у різних місцевостях Донеччини, Придніпров’ї, в Херсонській та Запорізьких областях. Ці дороги пролягають крізь окопи, де попри все природа дарує квіти, морське побережжя, лісові узбіччя, поля де дозріває хліб. І скрізь – наслідки цієї жахливої війни. Але ці шляхи, побачені очима воїна передали світ, в якому доводиться рухатись нашим захисникам «на нулі» дорогами війни з мрією і впевненістю до перемоги, «стежкою до миру».

Зараз Андрій Карпенко є начальником служби Військового капеланства Центрального територіального управління Національної гвардії України і робить все, щоб укріплювати дух наших захисників. Виставка уже була презентована у березні минулого року у м. Торонто (Канада) та Лос Анжелесі (США).

Андрій Миколайович зазначив, що представлені фотосвітлини «це частка душі і погляд військовослужбовців на те, що поруч, те що болить, чим живеш і що борониш... надзвичайну і незламну рідну землю, Україну!».

Запрошуємо відвідати виставку, таким чином підтримати та подякувати всім тим, хто зараз боронить нашу землю.

Вхід вільний.
















Немає коментарів:

Дописати коментар