вівторок, 30 січня 2024 р.

Поезія – це дотик до душі.

 За словами Ліни Костенко поезія – це дотик до душі.

Саме такий атмосферний формат теплого вечора зібрали неперевершені Христина Сидорова, Андрій Чупахін, Helena Kalm Оксана Гудзь, яка крім своїх віршів представила поезію Олени Жажкової, яка захворіла і не могла бути присутньою разом з нами.

Поезія – це завжди політ фантазії, музика душі. Ніколи не пізно відчути себе причетним до світу поезії, збагнути свою спорідненість із натхненністю поета, разом з якою підносишся і сам. Кожна поетична зустріч в нашій бібліотеці – це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова. Поезія і втішить, і пригорне, і приголубить. Поезія допомагає нам жити разом та наповнювати наші серця надхненням, надією та вірою.

Впродовж вечора вирували різні емоції: радість, захоплення, смуток, адже звучали вірші про нас – українців, про єдність, силу, духовність та підтримку. Поезія в часи війни завжди була важливою та потужною зброєю і в поезії сучасних українських поетів немає відчаю й безодні, а є віра, сила, впевненість у своїй правді та перемозі.

Надихнувшись поезією запрошених гостей, слово взяли і присутні в залі, вже відомі широкому колу харківська поетеса, композитор, співачка, читач бібліотеки Світлана Щиголєва та майстер декламації, актор театру ,,Пам’ять’’ – Михайло Орлюк.

Приємним сюрпризом для присутніх на вечорі стали символічні подарунки – ключик щастя, який неодмінно відкриє для кожного саме його двері щасливого, переможного майбутнього та вогник слова, який буде зігрівати на нагадувати про зустріч.










Немає коментарів:

Дописати коментар