понеділок, 20 листопада 2023 р.

Нові книги!

Наша бібліотека поповнилась двома збірочками сучасної української поезії, лауреата театральної премії А. Хорошуна офіцера Національної гвардії України підполковника Андрія Карпенко.

Вірші, які увійшли у збірку ,,Кохання загартоване війною'' - написані під час виконання службово-бойових завдань у російсько-українській війні за період 2022-2023 року. Присвячені дружині та найкращому почуттю на землі - ЛЮБОВІ. Про те, що наболіло... З безмежною любов'ю до рідного краю, який захищаємо, яким милуємось, про те, чим живемо....

Збірочка є вдалим поєднанням поетичного та образотворчого мистецтва. Доповнена авторськими фотороботами Андрія Миколайовича з виставки ,,Під небом Донеччини'', ,,Стежкою до миру - дорогами війни'' (наразі виставка експонується в нашій бібліотеці), ,,Україно, ти для мене - диво''. Також в книжці представлені роботи художника, ветерана АТО, учасника російсько-української Володимира Падуна.

Особлива цінність для нашої бібліотеки є перше видання книжки ,,Я живу в раю'', яке попало у передові загони оборонців з Харківщини, Донеччини, Бахмуту, Маріуполя, Запоріжжя, Одеси, Вугледару та Миколаєва. Підрозділів Збройних сил та Національної гвардії України, та окремих бойових підрозділів які і на разі знаходяться на захисті нашої країни.

Дякуємо Вам Андрію за поезію та духовне збагачення.

Бажаємо нових творчих злетів!








Немає коментарів:

Дописати коментар