середу, 19 липня 2023 р.

 Шановні друзі!

 Запрошуємо до нашої галереї на художню виставку Юрія Базавлука - члена Національної спілки художників України, одного з ТОП-10 художників-пейзажистів у Києві. 

Юрій Базавлук – народився 12 червня  1958 року в  Харкові в сім’ї художника. У 1961 році сім’я переїхала місто Путивль Сумської області, де пройшло дитинство і юність майбутнього художника. Там вперше пішов в художню студію, там  вперше почав знайомитись с азами  малювання під керівництвом  художника-педагога Анатолія Ткаченко. З  1977 року живе і працює в Києві. Почав займатися в художній студії при Жовтневому палаці  під керівництвом Народного художника України  Василя Забашти (викладач Лариса Токар).  Після служби в армії продовжив навчання.  Займався в художній студії при Будинку художника під керівництвом Народного художника України Миколи Гроха (викладач Валерій Козуб).

Учасник революції Гідності. Автор емблеми і печатки «Пошта Майдану». Брав участь в роботі  «Інформаційно-комунікаційного бюро Майдану, роботі групи художників в  НЦ «Український дім».

На думку інформаційного агентства «Укрпрес-інфо» і авторів телепрограми «Мистецька хвиля+»  Юрій Базавлук є в першій десятці найкращих художників Києва.

Виставка триває до 15 серпня. 

Вхід вільний!



Немає коментарів:

Дописати коментар