понеділок, 26 вересня 2022 р.

27 вересня - Всесвітній день туризму, а українці цього дня мають ще й національне свято — День туризму в Україні.

 27 вересня - Всесвітній день туризму, а українці цього дня мають ще й національне свято — День туризму в Україні.

Свято започаткували з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, адже у багатьох країнах світу саме туризм є основною складовою наповнення бюджету.

Україна має унікальні можливості для розвитку всіх без винятку видів туризму — від гірського, лікувального до екстремального і паломницького. Туризм охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію та виробництво, сприяє пожвавленню міжнародних обмінів та людських контактів.

Західна Україна може зачарувати вас неймовірними краєвидами, мальовничою природою та пам’ятками народної архітектури.

Яремче - знаменитий курорт українських Карпат, розташований на території Карпатського національного природного парку. що допомагає вилікувати не тільки тіло, а й втомлену душу. Низькогірний курорт, розташований в надзвичайно мальовничій улоговині між горами на березі Пруту. Через місто пролягає дорога до найвищої вершини Українських Карпат — Говерли. Вважається що першим поселився на території Яремче серед гір бідняк Ярема і від його імені пішла назва міста. Утворене в 1787 році. Статус міста з 1963 року. Місто Яремче пов'язано з іменем легендарного народного героя Олекси Довбуша та його побратимів Василя Баюрака з Ямни та Павла Орфенюка з Дори.

Мальовниче Яремче відоме не лише в Україні, але й далеко за її межами.

Яремче займає восьме місце серед усіх туристичних родзинок нашої держави.

https://www.youtube.com/channel/UCxDWMTGSqe17FR4lc8qodKw




Немає коментарів:

Дописати коментар