вівторок, 13 серпня 2024 р.

Завжди щось цікаве та нове!

 Розкриваємо акторську майстерність та розвиваємо хореографічні здібності. 

Постановка танцю є одним з важливих та відповідальних моментів вистави, адже через танець передається кращий сценічний ефект. Всі танцювальні сцени мають відповідати змісту й настрою музики та вистави. 

Люди створили танець як одну з форм художнього спілкування, як засіб вираження своїх думок і почуттів. а як форма спілкування танець з'явився в людському суспільстві набагато раніше мови. Сила танцю здатна не тільки підняти настрій, але і знайти втрачену гармонію у відносинах з оточуючими, з самим собою і своїм тілом.

На суто фізичному рівні танцювальна терапія має всі переваги занять спортом: поліпшується загальний стан, координація рухів і м'язовий тонус. На емоційному рівні вона допомагає людям відчути себе щасливіше і впевненіше, а у випадках постійного стресу і тривалих депресій просто незамінна. За допомогою спонтанних рухів набагато легше висловити гнів, страх, розчарування чи втрату, емоції, які дуже часто важко передати словами. Крім того, танцювальна терапія покращує пам'ять, підвищує пізнавальний інтерес і мотивацію.

Запрошуємо всіх охочих до розкриття емоцій, почуттів та думок у хореографічних образах.

Заняття проходять у вівторок та четвер о 17:00 год., неділя о 15:00 год.

Вхід вільний!







Немає коментарів:

Дописати коментар