четвер, 21 жовтня 2021 р.

 Відкриття художньої виставки живопису Африки Світлани Шиль та Патріції Токавседх.

Вже близько 10 років наша бібліотека плідно співпрацює з ГО ,,Африканська Рада в Україні'' і кожного разу це свято для наших читачів та мешканців району, адже всі знають, що це буде незвично, цікаво, пізнавально.

В затишній, комфортній атмосфері мали чудову можливість насолодитись особливим, африканським живописом. Познайомитись з фотовиставкою предметів побуту Африки 15-16 ст.

Розом з президентом ГО ,,Африканська Рада в Україні'' Issa Sadio Diallo та за підтримки Меценат Андрій Горчаков запланували цілий ряд цікавих зустрічей, майстер-класи по образотворчому мистецтву, грі на тамтам, національному африканському танцю та модна вечірка "FASHION PARTY"(з можливістю одягти та продефілювати в африканському одязі) від Teodorina Kamis-Vavryk.

Перший майстер-клас з живопису буде від Света Шиль, квітка протея або ж «африканська троянда» - є символом ПАР. Екзотична зовнішність цієї прекрасної квітки буває дуже різною, залежно від виду. Свою назву ця квітка отримав від імені грецького божества, сина Посейдона. Згідно міфології, Протей міг приймати різні обличчя, як і багатолика протея. Саму квітку можна побачити та потримати в руках і в нашій бібліотеці. (День і час майстер-класу буде оголошено додатково).

Коли емоції переповнюють, то слів замало, краще прийти і подивитись.

Виставка триває до 22 листопада. Вхід вільний.

P.S. За музичний супровід дякуємо Дмитро Стародубенко).
















Немає коментарів:

Дописати коментар